Menu
Your Cart

Dream Big Maan Sterren

Dream Big Maan Sterren
Dream Big Maan Sterren
Dream Big Maan Sterren
Dream Big Maan Sterren
Dream Big Maan Sterren
Dream Big Maan Sterren
Dream Big Maan Sterren
Dream Big Maan Sterren
Dream Big Maan Sterren
19,00€
Excl. BTW: 19,00€

Beschikbare opties:

Klik hierboven op bovenstaande kleurruil, u krijgt previews van muurstickers, die u helpen bij het bepalen van de kleuren. De standaardrichting van de muursticker is hetzelfde als het getoonde voorbeeld, als u het in omgekeerde richting wilt, laat ons dan een bericht achter op de afrekenpagina.

Voor een aangepaste tekststicker laten we u een ontwerptekening zien voor uw uiteindelijke beslissing via e-mails voordat we uw bestelling verzenden.

Als u vragen heeft over lettertypen,formaat van tekst, kleur en afmeting, stuurt u ons massages op de pagina "orderbevestiging" of via "contactformulier" 

bovenaan of onderaan onze webpagina,we zullen ons best doen om aan uw eisen te voldoen.

Geen code nodig voor verkooppromotie, plaats alsjeblieft items in je winkelwagen, je krijgt automatisch de actieprijs.

Onze muurstickers zijn speciale stickers met een plakzijde die op muren of andere ondergronden kunnen worden aangebracht.De muurstickers zijn van de beste kwaliteit en hebben geen witte omrandingen zodat de muursticker op de muur zelf geschilderd lijkt.

Als u vragen heeft over het product of de service, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier bovenaan / onderaan elke pagina. We zullen binnen 24 uur reageren.



Wij verzenden met PostNL en bij bestellingen van een groot formaat per transportbedrijf.

Voor levering kun je van ca. 10 tot 15 werkdagen uitgaan. Voor XXL pakketten die met een vervoersbedrijf worden geleverd kan levering langer duren dan 17 werkdagen.

 Verzendkosten getoond zoals hieronder:

Nederland   €3,9

Belgie      €3,9

Frankrijk   €3,9

Gratis standaard verzending wordt aangeboden aan een bestelling van meer dan $ 39.

 Als u om welke reden dan ook niet 100% tevreden bent met uw aankoop,u heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Houd er rekening mee dat als u problemen heeft met uw bestelling en deze wilt retourneren, u eerst contact met ons op moet nemen om ons uw probleem te laten weten, anders kan ons magazijn uw retourzending niet accepteren.

De instructies van het apparaat zijn ingepakt in uw pakket, als u nog steeds problemen heeft met het apparaat, neem dan gerust contact met ons op, we zijn altijd bereid om u te helpen.

Er zijn vier stappen om u te helpen muurstickers perfect te ordenen:

#1 Maak de sticker klaar voor gebruik door stevig creditcard of iets soortgelijks over de transparante tape te wrijven. Hierdoor worden eventuele luchtbelletjes verwijderd en blijft de sticker plakken op de transfer tape. Plaats uw vinyl op de muur, centreer de letters, en maak het vast met schilderstape of iets soortgelijks (de tape fungeert als een soort scharnier voor het project). Je kunt de belettering zien door de semi-transparante toplaag.

#2 Draai het beletteringvel naar boven en trek langzaam de onderste laag eraf (laat de belettering op de semi-transparante bovenlaag rusten). Als het label op het witte achtergrondpapier vastkleeft, herhaalt u de vorige stap een de creditcard of iets soortgelijks om over het papier te wrijven. Als de ontvangen sticker een compressed lay-out betreft dient u de sticker eerst in de juiste stukken te knippen.

#3 Gebruik een wisser of creditcard om over de semi-transparante bovenlaag te wrijven om de belettering aan uw muur te bevestigen. Werk vanuit het midden aan beide kanten.

#4 Trek voorzichtig de klevende toplaag ervan af om uw letters te onthullen.

VERWIJDERING: Wanneer het tijd is om uw vinylsticker te verwijderen, onthoud dan dat de hitte van een föhn het vinyl zachter maakt en het gemakkelijker maakt om te verwijderen.