Elk meisje is anders en heeft daarom ook andere wensen als het gaat om de inrichting van haar slaapkamer. Met de volgende thema’s geef je een meisje een plek waar zij met plezier gaat slapen.

 

1.Prinsessen muursticker

Ieder meisje droomt ervan om een prinses te worden. Met de mooie muursticker maak jij van je de kamer van je dochter een echt prinsessenkasteel. Denk aan veel roze, een hemelbed en misschien zelfs een heuse kroonluchter.

 

2.Eenhoorn muursticker

De eenhoorn is een mythisch wezen dat lijkt op een wit paard met een lange roze of gekleurde hoorn. Veel meisjes raken betoverd door de magie van de eenhoorn en willen dan ook graag een eenhoorn op hun slaapkamer. Een eenhoornkamer is zachtroze met wit en bevat natuurlijk een afbeelding of een miniatuur van het magische wezen.

 

3.Persoonlijk muursticker

De kamer van je dochter is voor haar een bijzondere plek. Dit kun je benadrukken door een verschillende muurstickers aan te brengen met afbeeldingen van dingen zij mooi vindt. Je kunt ook de naam van je dochter op een sticker laten drukken. Het resultaat is een kamer die helemaal van jouw dochter is.

 

4.Natuur muursticker

De natuur is fascinerend, ook voor veel kleine meisjes. Met simpele middelen, zoals natuurlijke materialen en een wandsticker  kun je een mooie slaapkamer met een natuurlijke look maken.

 

5.Zeemeermin muursticker

Het sprookje van de Kleine Zeemeermin spreekt al generaties lang tot de verbeelding. Met azuurblauwe kleuren en afbeeldingen van zeemeerminnen, zeesterren en andere zeewezens geef je elke meisjeskamer een mooie sfeer die past bij de zee.


 

Een mooie manier om je meisjeskamer een andere look te geven is met een muursticker. Mooimuurstickers heeft mooie muurstickers in veel verschillende thema’s. Deze breng je binnen een enkele minuten aan op de muur. Is je dochter uit de prinsessenfase en wil zij liever een zeemeerminnenkamer? Je kunt de muurstickers dan ook eenvoudig weer verwijderen.