Menu
Your Cart

Algemene voorwaarden


-Gevolgen van de Overeenkomst


U kunt producten kiezen uit onze online winkel en deze toevoegen aan uw winkelwagen en deze bij ons bestellen met een betaalverplichting. Een betaalverplichting accepteert u als u onze algemene voorwaarden accepteert en geklikt heeft op de knop ' bestellen'. U kunt uw leveringsadres en overige gegevens op elk gewenst moment bekijken en veranderen tijdens uw bestelling.


 

U plaatst uw bestelling via onze website of via e-mail zodat u een bevestiging van uw bestelling per mail ontvangt. De overeenkomst tussen u en ons is nog niet in werking getreden direct na uw bestelling, en ook niet direct na de ontvangstbevestiging, maar alleen door de aanvaarding van uw bestelling door ons.


 

Uw bestelling plaatst u in onze online shop of als volgt:


Neem dan contact met ons op via het contactformulier op elke onderste pagina.


Wij accepteren geen telefonische bestellingen omdat wij alleen bestellingen op papier accepteren zodat zowel de klant als wijzelf dit te allen tijde kunnen controleren.


 

-Verzending


Levering vindt plaats na de bevestiging van de ontvangst en na de verwerking van de bestelling. Wij streven ernaar de bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken en de bestelde goederen te leveren op de snelst mogelijke manier. Als we niet kunnen leveren volgens schema, zullen wij u hierover zo snel mogelijk berichten. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling in delen te leveren, tenzij dit onredelijk is voor de koper om dit te accepteren. Mocht uw bestelling niet kunnen worden bezorgd op een door u foutief opgegeven adres waarna uw bestelling naar ons wordt geretourneerd, zijn wij genoodzaakt de kosten aan u door te berekenen om uw bestelling opnieuw aan u te kunnen verzenden. De kosten hiervoor bedragen tweemaal de verzendkosten van uw bestelling. Een fout in adressering gemaakt door mooimuurstickers komt uiteraard voor onze eigen rekening.


 

-Voorwaarden van Eigendomsrechten en Auteursrechten


Wij behouden het recht van eigendom van het bestelde product, evenals van alle andere artikelen van dezelfde order, totdat de klant heeft voldaan aan alle eisen en vorderingen die voortvloeien uit zijn zakelijke relatie met ons. De auteursrechthebbende van de ontwerpen van onze producten is mooimuurstickers of andere derde partijen. Elke reproductie, te bewerken of ander gebruik van de ontwerpen voor commerciële doeleinden is in strijd met het auteursrecht en is verboden. Als u uw eigen ontwerp levert voor de productie van een muursticker dient u ervoor te zorgen dat u bevoegd bent om dat te doen. U moet garanderen dat de afbeeldingen t.b.v. de muursticker of wanddecoratie door u gebruikt mogen worden en dat de muursticker of wanddecoratie die wij met uw afbeeldingen zullen produceren voor prive-gebruik zal worden gebruikt. Wij behouden ons het recht voor om de productie af te wijzen wanneer de afbeelding illegaal geproduceerd is of als er een reden is om te vermoeden dat de productie de rechten van derden zou kunnen schaden. In geval van overtreding van de wetten op het auteursrecht of andere industriële eigendomsrechten van derde partijen samenhangend met het gebruik van een koper, zal de koper de verkoper vrijwaren van alle claims die de oorspronkelijke eigenaar eventueel zal handhaven.


Restitutiebeleid:

Als u niet tevreden bent met onze ontvangen producten, wees dan niet ongerust, stuur het gewoon terug, de restitutie wordt voortgezet de volgende dag nadat we hebben bevestigd dat uw artikelen in goede staat worden ontvangen. De hoeveelheid tijd die nodig is voor de terugbetaling is afhankelijk van uw bank, kunt u contact opnemen met uw bank voor meer informatie.De verzendkosten zijn voor rekening van de klant als de reden voor retournering geen kwaliteitsprobleem is.


 

-Betaling en Verzendkosten


De koopprijs is verschuldigd voor de levering, tenzij er een aanbetaling is overeengekomen. Verzendkosten worden apart aangegeven voordat u uw bestelling definitief plaatst.Houd er rekening mee dat als gevolg van nieuwe e-commercewetten van de overheid, extra lokale kosten door consumenten worden gedragen. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij zullen u uitleg geven.Verzendkosten vanaf € 3,99. Gratis standaard verzending wordt aangeboden aan een bestelling van meer dan $ 39.


 

-Verrekeningen


De koper kan slechts aanspraak maken op een recht van retentie op vorderingen die voortvloeien uit dezelfde bestelling.