Menu
Your Cart

FAQ

Wat is een muursticker?

Een muursticker is een prachtig kunstwerk dat speciaal voor u is gemaakt. Matte vinyl is een zeer dun materiaal en wanneer de muurstickers op uw muur worden geplaatst.De muurstickers zijn speciale stickers met een plakzijde die op muren of andere ondergronden kunnen worden aangebracht.De muurstickers zijn van de beste kwaliteit en hebben geen witte omrandingen zodat de muursticker op de muur zelf geschilderd lijkt.De muurstickers kun je eenvoudig zelf aanbrengen en worden geleverd met gratis plakinstructies.


 Hoe lang gaan de muurstickers mee?

Onze muurstickers zijn gemaakt om jarenlang plezier te hebben. Als u voor de muursticker zorgt die u koopt, zult u merken dat deze minimaal 3 jaar of langer meegaat. Uw nieuwe kamerinrichting ziet er geweldig uit en blijft perfect met weinig vocht of vochtigheid. U moet ook de muursticker correct aanbrengen.


 Kan je een Wall Deal verwijderen?

Omdat de muurstickers dun zijn, kunt u ze verwijderen, maar kunt u ze niet opnieuw op een andere muur aanbrengen.


 Zullen muurstickers muurschade veroorzaken?

Als u uw muursticker op de juiste manier aanbrengt, helpt dit om uw muren te beschermen. Wanneer u uw muurstickers verwijdert, is het belangrijk om een ​​föhn te gebruiken terwijl u deze van de muur pelt. Hierdoor wordt het vinyl uitgedund en wordt de lijm losgemaakt om gemakkelijker te kunnen worden verwijderd.


 Zijn ze gemakkelijk aan te brengen?

Elke muursticker wordt geleverd met gemakkelijk te volgen instructies. Uw kamerinrichting ziet er perfect uit met uw nieuwe muursticker. Als je een groot muurteken aanbrengt, wil je misschien de hulp van iemand hebben.


 Heeft het lang duren om aan te melden?

Het duurt meestal een uur of minder om je muursticker toe te passen. Als je een muursticker hebt gekocht die wordt geleverd met meerdere onderdelen, zul je nog steeds merken dat je muursticker geen tijd kost om aan te brengen.


 Zijn muurstickers alleen voor muren?

Zolang je een oppervlak hebt dat vlak en schoon is, kun je je muursticker aanbrengen. Dit omvat spiegels, deuren, glas, ramen en zelfs hout.


Maakt het type Paint een verschil?

Matte verf is de beste verf voor uw muuroverdrukplaatjes. Het is mogelijk om ze te gebruiken op een halfglanzende of hoogglansverf, maar ze kleven mogelijk minder goed of gaan lang mee.


Hoe lang moet ik wachten na het schilderen?

Als je net je muren hebt geschilderd, kun je het beste ten minste twee weken wachten. Je wilt de verf genoeg tijd geven om volledig te rijden. Je muurstickers blijven beter en gaan langer mee als de verf helemaal droog is en voldoende tijd heeft om te zitten.