Menu
Your Cart

Betaalmethoden


Wij verwelkomen u om te winkelen op mooimuurstickers.nl, betaalmethodes geaccepteerd zoals hieronder:


iDEAL

Je kunt eenvoudig via je eigen bank betalen met iDeal.Wanneer u kiest voor betalen met iDeal, kunt u direct inloggen op uw eigen bankrekening. Als u middels iDeal betaalt staat uw bestelling direct als betaald gemarkeerd in ons systeem. 


Visa/Mastercard

Wij accepteren betalingen via Visa/Mastercard.Wanneer je op "creditcard" klikt, dan wordt om het type creditcard (bijvoorbeeld Visa, Mastercard) gevraagd. Selecteer jouw creditcard. Vervolgens word je verzocht om jouw creditcardnummer en de vervaldatum (expiry date) in te voeren. Wanneer deze gecontroleerd is en alles klopt, dan wordt het bedrag van jouw creditcard afgeschreven. Later ontvang je een rekening van de creditmaatschappij waarop het bedrag gespecificeerd is.


Paypal

Je kunt eenvoudig betalen via Paypal.Indien u geen Paypal account heeft, zal de Paypal-site u op een gemakkelijke manier leiden door de stappen om een account, gekoppeld aan uw creditcard of bankrekening, aan te maken. Als u al een account heeft bij Paypal, kunt u via de u bekende, gemakkelijke manier betalen.